Over ons

Wij zijn Frits en Martine Androg en wonen op Texel met onze hond Xavi. Een Hollandse Heder.

Frits is na zijn werk bij Marine en de Texelse veerdienst TESO met pensioen gegaan.

Martine heeft ruim 12 jaar gewerkt bij een postagentschap en is daarna (en nu nog steeds) gaan werken bij SnelStart, een Texels bedrijf dat boekhoudsoftware ontwikkeld.

Sinds 1993 hebben we honden als gezamenlijke hobby. Frits traint IPO met de hond en komt daarvoor bij verschillende hondensportverenigingen. Bij de plaastelijke vereniging hsv DOS is hij secretaris geweest en geeft hij als vrijwillliger training aan een aantal IGP-leden.

Martine organiseert roedelwandelingen op het eiland. Ook is zij bij de eerder genoemde vereniging Door Oefening Succes actief als vrijwilliger: trainer van de puppy-groep en de speurende IGP-honden en voorheen ook als penningmeester.

Aeolus is de naam van ons huis, op nummer 51 van de Hoofdweg op Texel. Vanuit deze locatie richten we ons sinds 2008 op de verkoop van hondenvoeding.

Voeding heeft veel invloed op het welzijn en gedrag van het dier. Daarom vinden we het belangrijk dat elke hond de juiste voeding krijgt.

Aeolus 51 verkoopt enkel voeders welke vrij zijn van chemische toevoegingen zoals antioxidanten, geur-, kleur- en  smaakstoffen.

Kijk gerust rond op onze Facebook-pagina of onze website. Wilt u op de hoogte blijven kunt u zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Heeft u een vraag, stuur dan gerust een e-mail of bel ons.  We helpen u graag. Woont u op Texel dan hoeft u voor het hondenvoer de deur niet uit. Wij bezorgen het op Texel bij u aan de deur.